Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK

Compania noastra nu este ceea ce ati considera a fi o companie conventionala de inchiriere de masini. Serviciul nostru are ca scop explicit furnizarea de vehicule de inlocuire pentru acei soferi nefericiti care au suferit un accident de masina. In cazul in care nu au fost vinovati de accident, conducatorii auto pot fi eligibili pentru un vehicul fara nici un cost pentru acestia. Procesul este format din sase pasi simpli, conceput pentru a fi cat mai rapid posibil.

Ai doua moduri simple de a aplica! Ne poti suna direct la numarul de telefon 0726679034 sau 0746186865 sau poti completa formularul online de pe acest site. Daca transmiti online cererea, vei primi un e-mail din partea noastra care va contine detaliile necesare in vederea finalizarii procesului.

Smiley face
Odata ce echipa noastra primeste cererea ta, obtinerea aprobarii este, de obicei, o practica extrem de rapida si poate fi efectuata de regula in cateva minute pentru cazurile cele mai simple.
Livram autovehiculul de inlocuire direct la unitatea reparatoare in momentul in care ai programare pentru inceperea reparatiilor sau, in cazul in care masina nu se poate deplasa prin forte proprii, putem asigura livrarea la domiciliul sau la locul de munca al clientului. Apoi iti oferim documentele de inchiriere pentru a le citi si a le semna.
Echipa noastra profesionista va supraveghea progresul reparatiilor masinii tale si te vom tine la curent cu privire la intregul proces, deci nu trebuie sa iti faci nicio grija in acest sens.
Ne gasiti in: Deva, jud. Hunedoara, piata Victoriei, nr 2 (cladirea IPH), etaj 4, cam 412

Telefon: 0726679034 0746186865
Top